Til Trailcup ved Himmelbjerget

Anmeldelse af Trailcup ved Himmelbjerget

Den 2. August i år tog jeg en tur til Trailcup ved Himmelbjerget. Trailcuppen blev afholdt i samarbejde med Gl. Ry MTB Klub, og de havde virkelig lagt et fedt program for dagen.
Til Trailcup er der 9 “stages” som deltagerne skal igennem. Alle “stages” er unikke og indeholder alle tekniske features som fx. tables eller gap jumps.
Jeg tog tidligt afsted om morgenen for at være der til start. Jeg fandt hurtigt et par gode spots ved første “stage”. Her stod jeg og betragtede de mange dygtige mountainbikere. Efter lidt tid, bevægede jeg mig videre ud til nogle af de andre stages. Her fandt jeg nogle steder hvor man på lidt afstand kunne betragte de vilde gap jumps og rockgardens, som blev kørt af deltagerne.
trail-cup-silkeborg-1
Til disse Trailcup events bliver jeg altid overrasket over den logistik der skal passe for at alt går op i en højere enhed. Det er virkelig noget arrangørerne skal havde stort kadeau for. Jeg følte som tilskuer at alt spillede, og at der virkelig var sat gode rammer for et lækkert og spændende event.
Personligt er det virkelig fedt at betragte danmarks bedste mountainbikere fræse ned af tekniske nedkørsler og få det til at se legene let ud. Det er blandt andet det jeg tror, der engang i mellem giver os amatører lidt motivation til at give den en ekstra skalde når vi er i skoven.
trail-cup-silkeborg-2
Alt i alt var det et super vel afholdt event, hvor der var tænkt på det hele. Der var gode parkeringsmuligheder, og der var desuden tænkt over toiletfaciliteter. Selve målområdet fungere rigtig godt, med god vejledning i forhold til at man skulle huske at holde afstand pga. COVID-19.
Jeg kunne helt sikkert godt finde på at deltage som tilskuer en anden gang. Derudover kørte jeg selv lidt efter eventet var afviklet. At stå og betragte de gode mountainbikere gav god inspiration til min egen tur bagefter. Her kunne jeg mærke at på visse punkter pressede mig selv lidt mere.
Hvis jeg skulle give eventet stjerner fra 1-5, ville jeg give eventet 5 stjerner. Jeg giver det 5 stjerner da der var tænkt ned til den mindste detalje. Som tilskuer var det nemt at finde ud af hvor man måtte færdes og hvor man ikke måtte. Derudover havde arrangørerne skabt en dejlig atmosfære, som fik selv tilskueren til at føle sig utrolig velkommen.
Summary
Event
Trailcup
Location
Himmelbjerget , Den Gamle Lade, Bøgedalsvej,Ry,Jylland-8680
Starting on
august 2, 2020
Ending on
august 2, 2020
Offer Price